Maggi: Barangan Makanan Malaysia

Apa itu Maggi?

Dilancarkan di Switzerland dan dikenali di Malaysia pasca kebebasan, Maggi terkenal dengan makanan rakyat Malaysia yang disukai, termasuk mi dan perasa segera. Kejayaan kami merangkumi memenangi Hadiah Pengilang Emas untuk Putra pada tahun 2019 di bawah Nestle. Rakyat Malaysia menikmati Maggi kerana makanannya yang halal untuk digunakan untuk memasak resepi nasi minyak mudah.

Produk Dari Maggi

Maggi terkenal dengan mee cepat terkenal kami yang boleh hadir dalam pelbagai rasa, termasuk kari dan dada ayam. Sos tiram dan cili kami boleh digunakan sebagai perasa atau meningkatkan diet anda. Penyediaan makanan kini mudah dilakukan menggunakan kiub pembawa dan CukupRasa kami, dan kami menyediakan mi segera dan campuran nasi biry dan pes sambal untuk menjimatkan masa anda.

Resepi Yang Harus Kami Cuba

Kami sekarang mempunyai resipi berkualiti langsung sehingga anda dapat membuatnya dengan barang dari Maggi. Kami mempunyai resipi unggas seperti dada ayam sambal kami yang disediakan dalam sos produk soya Maggi atau rendang unggas yang lazat yang terbuat dari Maggi CukupRasa. Resipi berkualiti untuk pelbagai daging dihasilkan lebih enak dengan kiub kaldu daging kami, termasuk hidangan untuk daging dendeng dan mi goreng daging lembu yang enak.

Maggi MY

Makanan Sedap dengan Maggi

Ciri perasa kami membolehkan anda membuat dengan mudah. Contohnya, buat nasi goreng dengan cepat dengan perasa Maggi Nasi Goreng Kampung. Laman web ini juga menawarkan resipi makanan laut yang berkualiti, seperti hidangan udang buruk kami dengan MAGGI Tomyum Paste. Sediakan makan malam berkhasiat dengan orang-orang yang anda sayangi dengan resipi sayur-sayuran kami, seperti spesies kailan ikan masin, yang dihasilkan dengan lezat dengan Maggi Ikan Bilis.

Keutamaan Antarabangsa Dengan Maggi

Sediakan pelbagai jenis masakan di rumah dengan Maggi! Cubalah resipi lazat Amerika seperti makaroni dan produk tenusu atau mungkin yang timur seperti daging lada berwarna hitam, tumis dengan produk premix Maggi. Nikmati gaya Cina dengan menu dada ayam teriyaki cepat kami dan kepakaran makanan Arab dengan Nasi Arab Unggas yang disediakan dalam perapan tomato dan kiub kari kami.

Jadilah Eksklusif Dengan Maggi

Oleh kerana Maggi benar-benar sebuah syarikat yang terkenal di seluruh dunia, barang kami bahkan telah dimasukkan ke dalam pinggan gurun. Contohnya, kheer, puding India yang biasa dibuat dari beras dan susu, juga dibuat menggunakan mi dari Maggi 2-Moment Noodles. Selain itu, tukang masak memasukkan produk Maggi ke dalam resipi kualiti makanan mereka seperti keripik kentang dan banyak lagi.

Trik dan petua Maggi

Luangkan masa yang lebih berkualiti dengan orang yang anda sayangi dengan mendapatkan cadangan untuk memasak. Dari memahami padanan terbaik untuk pasta anda, menggoreng makanan laut seperti profesional, dan membuat makanan yang akan menjimatkan masa dan usaha anda, dolar, dan kesihatan keseluruhan, kami kini mempunyai segalanya untuk memenuhi keperluan anda. Anda juga boleh belajar bagaimana menangani kawasan memasak anda dengan menguraikan dapur anda dengan MAGGI.

Jadikan Maggi Pilihan Anda

Pilih Maggi sebagai rakan makanan memasak sekarang untuk sebarang penyediaan makanan tanpa sakit kepala dan makanan segera di rumah anda. Barang dagangan kami dapat melengkapkan banyak makanan dengan kaedah menampung untuk memastikan anda dapat menyediakan makanan apa saja yang tersedia di dapur dapur anda. Resepi nasi minyak yang berlimpah dan lazat kami juga dapat merangsang anda untuk menghasilkan pelbagai jenis hidangan ringkas untuk memberi anda resipi.